Selecteer een pagina

Wat doen wij?

Installatie, reparatie en onderhoud van dakwerk, centrale verwarming, gas-, water- installaties, riolering.
Dakbedekking

Door het vervangen, repareren of aanleggen van daken kunt u bij Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf terecht. Alle soorten dakbedekkingen zijn mogelijk. Zink, bitumen, koper of EPDM. Bij het vervangen of repareren van uw dak, of bij het aanbrengen van een nieuw dak, wordt de manier van isoleren bepaald.

Dakgoten en hemelwaterafvoeren

Voor de aanleg, reparatie of vervanging van goten in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht. Voor een opname van de huidige staat van uw goten kunt u contact met ons opnemen voor een deskundig advies.

Opname

U kunt wachten tot het dak gaat lekken en het dan laten repareren. Maar om lekkage voor te zijn en waterschade te voorkomen kunnen wij voor u een dakopname uitvoeren. Neemt u hiervoor contact met ons op.

CV Installatie

Een goed verwarmd huis is prettig om in te leven, maar een goed verwarmd huis kost ook energie. Verbruik van energie wordt steeds duurder en is een belasting voor het milieu. Het is daarom belangrijk om de juiste CV-ketel te hebben. Maar welke kiest u uit al die verschillende merken en verschillende prijsklassen? Welke past het beste bij uw woonsituatie? Met deze keuze kunnen wij u helpen. We komen een opname doen om te kijken welke ketel het beste bij uw situatie past.

Het installeren van een CV-ketel is een vak apart. Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf kan de CV-ketel precies naar uw wens installeren. Daarnaast kunnen wij u adviseren over een thermostaat die voor u het beste comfort zal geven bij het voordeligste energieverbruik.
Voor een advies over uw verwarmingsinstallatie kunt u contact met ons opnemen.

Soorten cv -ketels

Bij een CV-ketel horen verwarmingselementen. Kiest u voor praktische radiatoren, een mooie designradiator, convectorputten of vloerverwarming? Op dit vlak kunnen wij u adviseren.

Neem voor advies op maat contact met ons op.

Onderhoudsabonnement

Na het installeren van de CV-ketel is het van belang dat de nieuwe ketel regelmatig onderhouden wordt. Slecht onderhouden CV-installaties kunnen gaan haperen en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Bij ons kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat wij jaarlijks een controle en schoonmaak van uw CV-ketel inplannen en zo problemen en dure reparaties voorkomen.

Neem voor meer informatie over een onderhoudsabonnement gerust contact met ons op.

Riolering

Een goed werkend riool is essentieel voor uw woongenot. Helaas kunnen er nogal eens problemen met een riool zijn. Vooral als er oude materialen gebruikt zijn zoals lood (bij afvoeren), dunwandig pvc, of gietijzer. Een slecht functionerend riool kan naast stank ook andere problemen met zich meebrengen. Denk hierbij aan een natte kruipruimte en optrekkend vocht. Hoewel het zich allemaal onder uw huis afspeelt, kan optrekkend vocht ervoor zorgen dat uw laminaat of parketvloer krom gaat trekken.

Vroeger werden stukken riolering met lijm aan elkaar verbonden. Lijm is een stevig verbindingsmiddel, maar niet flexibel, daardoor kan het riool afbreken. Afgebroken rioleringen veroorzaken allerlei ellende, waaronder verzakkingen in uw tuin. Tegenwoordig wordt er gewerkt met flexibele rubberen verbindingsstukken, waardoor het rioolsysteem veel langer meegaat.

Als u problemen heeft met uw riolering, neem dan contact met ons op. Ook voor advies over een controle of eventuele vervanging en de aanleg van een nieuw rioolsysteem kunt u contact met ons opnemen.

Sanitair

Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf is thuis in alle soorten en maten sanitaire voorzieningen. Zowel vervanging als reparatie van sanitair wordt snel en met veel precisie voor u geregeld. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies over sanitair in uw huis, neem dan gerust contact met ons op.

Complete verbouwing
U bent bij ons aan het juiste adres voor een complete verbouwing van uw badkamer of toilet. Wij kunnen de verbouwing verzorgen vanaf ontwerp tot oplevering. Voor de werkzaamheden zoals stucwerk, tegelwerk en timmerwerk hebben wij een team van freelance, ervaren en betrouwbare vakmensen. Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf is eindverantwoordelijk en staat garant voor de kwaliteit en de oplevering van het uitgevoerde werk.

Water installatie

Heeft u een kraan die lekt of heeft u behoefte aan een buitenkraan? Deze kunnen wij voor u repareren, vervangen of aanbrengen.

Neemt u hiervoor contact met ons op.

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk om comfortabel te kunnen wonen. Een slecht geventileerd huis wordt een vochtig huis. Bovendien heeft slechte ventilatie een negatieve invloed op de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Zeker in huizen met oudere verwarmingsmethoden zoals gashaarden en geisers is het opletten. Oude gashaarden en geisers stoten verbrandingsgassen uit, wat bij slechte ventilatie tot koolstofmonoxidevergiftiging kan leiden.

Een vochtig huis leidt niet alleen tot gezondheidsrisico’s, maar zorgt er ook voor dat er meer onderhoud binnenshuis nodig is. Schimmels ontwikkelen zich vele malen sneller in een vochtig huis dan in een goed geventileerd huis. Wees niet bang voor energieverlies: ‘stoken voor de buren’. Moderne ventilatietechnieken zijn in staat maximaal te ventileren met een minimaal verlies aan energie.

Centrale afzuiging

Voor huizen die in de jaren negentig en daarna gebouwd zijn, geldt dat ze over het algemeen goed geïsoleerd zijn en dus goede ventilatie nodig hebben. Ze zijn dan ook doorgaans voorzien van een centrale afzuiging, die vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week draait. Daarom is het van cruciaal belang dat de centrale afzuiging jaarlijks wordt schoongemaakt. Gebeurt dit niet, dan wordt uw woning steeds minder en minder geventileerd. Het intensieve gebruik van de centrale afzuiging heeft ook als gevolg dat de motor steeds minder krachtig wordt. U hoort de centrale afzuiging nog wel draaien maar het ventilatievermogen is al lang niet meer wat het geweest is.

Als u wilt weten of uw centrale afzuiging een schoonmaakbeurt nodig heeft, of u wilt een algehele check van de ventilatie in uw woning, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u informeren over alles wat met ventilatie en centrale afzuiging te maken heeft.

Gas

CV-installaties, gasfornuizen, gashaarden en gevelkachels hebben gasleidingen nodig. Het is van levensbelang dat deze leidingen goed en veilig zijn aangelegd. Heeft u een nieuwe gasleiding nodig of moet de leiding verplaatst worden? Neem dan altijd een expert in de arm. Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf is een erkend bedrijf met deskundige medewerkers met veel ervaring met gasleidingen.

Neem contact met ons op voor een afspraak en advies over veilige gasvoorziening.

Oudere huizen

Een verkeerd geïnstalleerde gasleiding kan niet alleen tot rare luchtjes leiden (de eerste indicatie dat er iets mis is), maar ook levensbedreigende situaties opleveren. Elk jaar vallen er doden en gewonden door gasexplosies. Let vooral op bij oudere gasleidingen, want leidingen en koppelingen die vroeger gebruikt werden, zijn lang niet zo veilig als de huidige materialen.

Dus woont u in een ouder huis, neem dan vooral eens contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kunnen voor u controleren welke materialen zijn gebruikt en in hoeverre deze leidingen nog veilig zijn.

Waarom voor ons kiezen

Bij Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf kunnen particulieren en bedrijven terecht voor alle loodgietersklussen. Installatie, reparatie en onderhoud van dakwerk, centrale verwarming, gas-, water- installaties, riolering.